Kirjoita tähän hakemasi!

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Roslöf nimitetty elinikäisen oppimisen keskuksen uudeksi johtajaksi 

TkT Janne Roslöf on elinikäisen oppimisen keskuksen (CLL) uusi johtaja.

Åbo Akademin hallitus nimitti kokouksessaan perjantaina 17. kesäkuuta TkT Janne Roslöfin Åbo Akademin ja ammattikorkeakoulu Novian elinikäisen oppimisen keskuksen (Centret för livslångt lärande, CLL) uudeksi johtajaksi. Tehtävää haki seitsemän henkilöä.  

Roslöf väitteli tekniikan tohtoriksi Åbo Akademista vuonna 2002 ja toimii tällä hetkellä dosenttina luonnontieteiden ja tekniikan tiedekunnan tietotekniikan osastolla. Hän toimii myös työelämäprofessorina Jyväskylän yliopistossa ja yliopettajana Turun ammattikorkeakoulussa.  

–  Roslöf valittiin, koska hänellä on monipuolinen koulutus, hyvä työkokemus ja tausta sekä akateemisessa maailmassa että liike-elämässä.Hänellä on myös Åbo Akademin arvojen mukainen näkemys johtamisesta, sanoo Thomas Wilhelmsson, Åbo Akademin hallituksen puheenjohtaja. 

Vielä ei ole päätetty, milloin Roslöf siirtyy johtajan tehtäviin. 

Elinikäisen oppimisen keskus (Centret för livslångt lärande, CLL) on Suomen suurin ruotsinkielinen aikuiskouluttaja. Lue lisää keskuksen toiminnasta täältä: https://www.abo.fi/fi/centret-for-livslangt-larande/ 

 

Lisätietoja: 

Thomas Wilhelmsson, hallituksen puheenjohtaja
Puhelin: +358 50 301 9305 

Janne Roslöf, tekniikan tohtori
Puhelin: +358 400 769 923