Kirjoita tähän hakemasi!

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Mikroskooppikuva: Sara Hernández Pérez. Actin cytoskeleton (dark magenta) of B lymphocytes activated on an antigen-coated surface, acquired on an Airyscan LSM880 confocal microscope.

Frontiers of Science -seminaarit avaavat kevätkauden 2. helmikuuta

Kevään Frontiers of Science -seminaariohjelma on valmis. Frontiers of Science on BioCity Turun järjestämä 25-vuotias seminaarisarja, jossa BioCity Turun tutkijat kutsuvat maailman johtavia tiedeteentekijöitä luennoimaan ja esittelemään uusimpia tuloksia omalta tutkimusalueeltaan. Seminaarit on tarkoitettu sekä tutkijoille että opiskelijoille, ja opiskelijat voivat saada osallistumisesta opintopisteitä.

– Tämä on ensimmäinen Frontiers of Science -seminaariohjelma, joka on BioCity Turun uusien tutkimusohjelmien kokoama, kertoo BioCity Turun tieteellinen johtaja, professori Klaus Elenius.

– Tutkimusohjelmat valittiin viime keväänä, ja vaikka osa niistä on tuttuja edelliseltä viisivuotiskaudelta, mukana on myös kokonaan uusia ohjelmia. On hienoa, että tutkimusohjelmat ovat kutsuneet näin kovan luokan tutkijoita Turkuun kertomaan omasta työstään, Elenius jatkaa.

Kaikki Frontiers of Science -seminaarit pidetään aina torstaisin klo 12.00 BioCityn Presidentti-auditoriossa, ellei ohjelmassa toisin mainita. Tapahtumaan ei ole rekisteröitymistä ja ennen luentoa on tarjolla kahvia ja sämpylä. Jos olet opiskelija ja haluat kerätä opintopisteitä, tulosta seminaaripäiväkirja ja pyydä koordinaattoria allekirjoittamaan se seminaarin jälkeen.

BioCity Turku tarjoaa opiskelijoille ja väitöskirjatutkijoille loistavan mahdollisuuden luoda yhteyksiä tulevaisuutta varten ja saada inspiraatiota omaan työhön. Jokaisen seminaarin jälkeen puhuja lounastaa enintään kuuden opiskelijan, väitöskirjatutkijan tai uransa alkuvaiheessa olevan post.doc ‑tutkijan kanssa. Lounas on vapaamuotoinen tapahtuma, jossa keskustellaan tieteestä, urakehityksestä tai jostain ihan muusta. Osallistua saa riippumatta siitä, mihin ryhmään tutkija kuuluu. BioCity Turku tarjoaa lounaan. Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä biocityturku@bioscience.fi.

BioCity Turku on Turun yliopiston ja Åbo Akademin yhteinen organisaatio, joka tukee ja koordinoi Turun kampusalueen biotieteiden tutkimusta.

Kevään ohjelma.

Lataa kaikki kevään seminaarit kalenteriisi.