Kirjoita tähän hakemasi!

Mediatiedote

Mediatiedote

Tohtorinväitös tietojenkäsittelytieteen alalta

FT Amin Majdin väitöskirja tietojenkäsittelytieteen alalta esitetään julkisesti tarkastettavaksi Åbo Akademin luonnontieteiden ja tekniikan tiedekunnassa perjantaina 7.5.2021.

Väitöskirjan otsikkona on DIANA: Distributed and Safe Autonomous Navigation for a Swarm of Autonomous Vehicles.

Amin Majd väittelee tohtoriksi Åbo Akademissa perjantaina 7. toukokuuta 2021 klo 13. Vastaväittäjänä toimii professori Jüri Vain, Tallinnan teknillinen yliopisto, Viro ja kustoksena professori, Johan Lilius, Åbo Akademi.

Yleisö on tervetullut seuraamaan väitöstilaisuutta etänä tämän linkin kautta. Käytännön ohjeet alla.

Amin Majd on syntynyt 16.8.1981 Rafsanjanissa, Iranissa. Hän suoritti ylioppilastutkinnon 2000 Amir Kabir-lukiossa, Karajissa, Iranissa ja Bachelor of Science-tutkinnon 2004 Shahid Bahonar Universityssä, Kermanissa, Iranissa ja Master of Science-tutkinnon 2013 Tabrizin yliopistossa, Iranissa sekä filosofian tohtorin tutkinnon 2019 Turun yliopistossa.

Amin Majd on tavoitettavissa puhelimitse numerosta 0449746618 ja sähköpostitse osoitteesta amin.majd@abo.fi.

 

Väitös on sähköisessä muodossa Doriassa.

Amin Majd

Klikkaamalla kuvaa saat ladattua painokelpoisen kuvan väittelijästä. Kuva on tiedotusvälineiden vapaasti käytettävissä.

 

Käytännön ohjeet tohtorinväitöstilaisuuden seuraamiseksi etänä

Jotta voisit seurata tohtorinväitöstilaisuutta etänä, tarvitset ohjelman nimeltä Zoom tai Google Chrome -selaimen. Sinun ei tarvitse luoda Zoom-tiliä voidaksesi seurata väitöstilaisuutta. Jos asennat Zoom-sovelluksen tulee sinun napauttaa tapahtuman linkkiä (yllä) ja hyväksyä, että Zoom avaa linkin.

Tilaisuuden lopussa yleisö saa mahdollisuuden esittää kysymyksiä. Jos sinulla on kysymys, ilmoita siitä käyttämällä ”Raise Hand” -toimintoa. Valmistaudu etukäteen: varmista, että tietokoneessasi on mikrofoni, tai muotoile kysymys valmiiksi tekstitiedostoon, josta sitten voit kopioida sen Zoomin keskusteluosioon kun saat luvan kysymyksen esittämiseen.