Kirjoita tähän hakemasi!

Mediatiedote

Mediatiedote

Tohtorinväitös teknillisen kemian ja reaktiotekniikan alalta

M.Sc. (Tech.) Wander Yamil Pérez Senan väitöskirja teknillisen kemian ja reaktiotekniikan alalta esitetään julkisesti tarkastettavaksi Åbo Akademin luonnontieteiden ja tekniikan tiedekunnassa perjantaina 9.7.2021.

Väitöskirjan otsikkona on Monomers from vegetable oil feedstock: kinetics, catalysis and thermal risk.

Wander Yamil Pérez Sena väittelee tohtoriksi Åbo Akademissa perjantaina 9 heinäkuuta 2021 klo 13. Vastaväittäjinä toimivat professori Riitta Keiski, Oulun yliopisto ja professori Laurent Falk, Université Lorraine, Ranska. Kustoksena toimii professori Tapio Salmi, Åbo Akademi.

Yleisö on tervetullut seuraamaan väitöstilaisuutta etänä tämän linkin kautta. Käytännön ohjeet alla.

Wander Yamil Pérez Sena on syntynyt 29.1.1992 Santo Domingossa, Dominikaanisessa tasavallassa. Hän suoritti MSc (Tech.) -tutkinnon 2017 INSA Rouen Normandie -korkeakoulussa, Ranskassa.

Wander Yamil Pérez Sena on tavoitettavissa puhelimitse numerosta 040 809 1872 ja sähköpostitse osoitteesta wperezse@abo.fi.

 

Väitös on sähköisessä muodossa Doriassa.

Wander Pérez Sena

Klikkaamalla kuvaa saat ladattua painokelpoisen kuvan väittelijästä. Kuva on tiedotusvälineiden vapaasti käytettävissä.

 

Käytännön ohjeet tohtorinväitöstilaisuuden seuraamiseksi etänä

Jotta voisit seurata tohtorinväitöstilaisuutta etänä, tarvitset ohjelman nimeltä Zoom tai Google Chrome -selaimen. Sinun ei tarvitse luoda Zoom-tiliä voidaksesi seurata väitöstilaisuutta. Jos asennat Zoom-sovelluksen tulee sinun napauttaa tapahtuman linkkiä (yllä) ja hyväksyä, että Zoom avaa linkin.

Tilaisuuden lopussa yleisö saa mahdollisuuden esittää kysymyksiä. Jos sinulla on kysymys, ilmoita siitä käyttämällä ”Raise Hand” -toimintoa. Valmistaudu etukäteen: varmista, että tietokoneessasi on mikrofoni, tai muotoile kysymys valmiiksi tekstitiedostoon, josta sitten voit kopioida sen Zoomin keskusteluosioon kun saat luvan kysymyksen esittämiseen.