Kirjoita tähän hakemasi!

Mediatiedote

Mediatiedote

Tohtorinväitös paperinjalostuksen alalta

Adhityo Wicaksono

M.Sc. Adhityo Wicaksonon väitöskirja paperinjalostuksen alalta esitetään julkisesti tarkastettavaksi Åbo Akademin luonnontieteiden ja tekniikan tiedekunnassa.

Väitöskirjan otsikkona on The locomotive behaviours of the tree-climbing fish, Periophthalmus variabilis: a cross-disciplinary approach to bioinspired design.

Adhityo Wicaksono väittelee tohtoriksi Åbo Akademissa torstaina 13. tammikuuta 2022 klo 15. Vastaväittäjänä toimii professori Sandy Kawano, George Washington University, USA ja kustoksena dosentti Parvez Alam, The University of Edinburgh, Iso-Britannia. Väitöstilaisuutta voi seurata etänä.

 

Väitöskirja on luettavissa Åbo Akademin julkaisuarkistossa Doriassa.

Adhityo Wicaksono on syntynyt Jakartassa, Indonesiassa 1989. Hän on tavoitettavissa puhelimitse numerosta +62 85 722 314 325 ja sähköpostitse osoitteesta adhityo.wicaksono@gmail.com.

Tästä linkistä voit ladata lehdistökuvan väittelijästä.

 

Ohjeet tohtorinväitöstilaisuuden seuraamiseksi etänä

Jotta voisit seurata tohtorinväitöstilaisuutta etänä, tarvitset ohjelman nimeltä Zoom tai Google Chrome -selaimen. Sinun ei tarvitse luoda Zoom-tiliä voidaksesi seurata väitöstilaisuutta. Jos asennat Zoom-sovelluksen tulee sinun napauttaa tapahtuman linkkiä (yllä) ja hyväksyä, että Zoom avaa linkin.

Tilaisuuden lopussa yleisö saa mahdollisuuden esittää kysymyksiä. Jos sinulla on kysymys, ilmoita siitä käyttämällä ”Raise Hand” -toimintoa. Valmistaudu etukäteen: varmista, että tietokoneessasi on mikrofoni, tai muotoile kysymys valmiiksi tekstitiedostoon, josta sitten voit kopioida sen Zoomin keskusteluosioon kun saat luvan kysymyksen esittämiseen.