Kirjoita tähän hakemasi!

Mediatiedote

Mediatiedote

Tohtorinväitös lämpö- ja virtaustekniikan alalta

Weiqiang Liu

M.Sc. (Tech.) Weiqiang Liun väitöskirja lämpö- ja virtaustekniikan alalta esitetään julkisesti tarkastettavaksi Åbo Akademin luonnontieteiden ja tekniikan tiedekunnassa.

Väitöskirjan otsikkona on Experimental and numerical analysis of blast furnace drainage.

Väitöstilaisuus järjestetään perjantaina 18. maaliskuuta 2022 klo 13 osoitteessa auditorio XXI, Agora, Vesilinnantie 3, Turku ja sitä voi seurata myös etänä. Vastaväittäjänä toimii dosentti Ville-Valtteri Visuri, Oulun yliopisto ja kustoksena professori Henrik Saxén, Åbo Akademi.

Weiqiang Liu on syntynyt 1992 Shandongin provinsissa, Kiinassa Hän on tavoitettavissa puhelimitse numerosta 044 977 0584 ja sähköpostitse osoitteesta weiqiang.liu@abo.fi.

Väitöskirja on luettavissa Åbo Akademin julkaisuarkistossa Doriassa.

Tästä linkistä voit ladata lehdistökuvan väittelijästä.

 

Ohjeet tohtorinväitöstilaisuuden seuraamiseksi etänä

Jotta voisit seurata tohtorinväitöstilaisuutta etänä, tarvitset ohjelman nimeltä Zoom tai Google Chrome -selaimen. Sinun ei tarvitse luoda Zoom-tiliä voidaksesi seurata väitöstilaisuutta. Jos asennat Zoom-sovelluksen tulee sinun napauttaa tapahtuman linkkiä (yllä) ja hyväksyä, että Zoom avaa linkin.

Tilaisuuden lopussa yleisö saa mahdollisuuden esittää kysymyksiä. Jos sinulla on kysymys, ilmoita siitä käyttämällä ”Raise Hand” -toimintoa. Valmistaudu etukäteen: varmista, että tietokoneessasi on mikrofoni, tai muotoile kysymys valmiiksi tekstitiedostoon, josta sitten voit kopioida sen Zoomin keskusteluosioon kun saat luvan kysymyksen esittämiseen.