Kirjoita tähän hakemasi!

Mediatiedote

Mediatiedote

Tohtorinväitös fysiikan alalta

MSc Maedeh Arvanin väitöskirja fysiikan alalta esitetään julkisesti tarkastettavaksi Åbo Akademin luonnontieteiden ja tekniikan tiedekunnassa torstaina 23.9.2021.

Väitöskirjan otsikkona on Materials and Devices for Energy Autonomous Distributed Electronics.

Maedeh Arvani väittelee tohtoriksi Åbo Akademissa torstaina 23. syyskuuta 2021 klo 13. Vastaväittäjänä toimii professori Dipti Gupta, Indian Institute of Technology Bombay, Intia ja kustoksena professori Donald Lupo, Tampereen yliopisto.

Yleisö on tervetullut seuraamaan väitöstilaisuutta etänä tämän linkin kautta. Käytännön ohjeet alla.

 

Väitös on sähköisessä muodossa Doriassa.

Väittelijästä ei ole saatavilla kuvaa.

 

Käytännön ohjeet tohtorinväitöstilaisuuden seuraamiseksi etänä

Jotta voisit seurata tohtorinväitöstilaisuutta etänä, tarvitset ohjelman nimeltä Zoom tai Google Chrome -selaimen. Sinun ei tarvitse luoda Zoom-tiliä voidaksesi seurata väitöstilaisuutta. Jos asennat Zoom-sovelluksen tulee sinun napauttaa tapahtuman linkkiä (yllä) ja hyväksyä, että Zoom avaa linkin.

Tilaisuuden lopussa yleisö saa mahdollisuuden esittää kysymyksiä. Jos sinulla on kysymys, ilmoita siitä käyttämällä ”Raise Hand” -toimintoa. Valmistaudu etukäteen: varmista, että tietokoneessasi on mikrofoni, tai muotoile kysymys valmiiksi tekstitiedostoon, josta sitten voit kopioida sen Zoomin keskusteluosioon kun saat luvan kysymyksen esittämiseen.