Skriv här det du söker efter!

Allmän information

Allmän information

Husö biologiska stations brygga med tre båtar och fyra personer

Här kommer lite nyttig information till er som skall gå en fältkurs på Husö:

Bra att veta

Ta med egna lakan, handduk, inneskor, anteckningsmaterial, gärna kikare och kamera om du har. På fältkurs är man ute mycket, både i båt och vid strand, oberoende väder! Så ta med lämpliga fältkläder (varma kläder, mössa,vantar, regnkläder, gummistövlar). Övernattning sker i 2-5 personers rum. Under kurser tas en fast avgift för att täcka kostnaderna för helpension, vilket inkluderar morgonmål, lunch, middag och kvällste. Meddela i god tid till stationens amanuens Tony Cederberg, tonycede(at)abo.fi, (018-37310) om ni har någon specialdiet eller allergi. Meddela även om du har laktosintolerans eller vegetarian/vegankost. På Husö finns en liten kiosk med godis, glass och dryck, varor ur kiosken betalas skilt från helpensionsavgiften.

Frivillig snorkling kan förekomma under kursens gång, du får gärna ha med egen mask och snorkel om du vill, men stationen har också utrustning. Tveka inte att ta kontakt med kursledare eller amanuens om du har frågor före kursen.

På stationen finns trådlöst nätverk, dvs om du vill ta med egen dator finns internet att tillgå. Stationen har bara några datorer för kursbruk.

Tvätt
Det finns tvättmaskin på Husö. Användning av den mot en liten avgift, tvättpulver är inkluderat i priset och finns på stationen.

Betalning av kursen
Då kursen är slut fås en maträkning att ta hem och betala. Den kan även betalas kontakt direkt om man så önskar.

Transport
Gemensam transport till och från stationen ordnas av stationen och kursledare. Om egen bil medtas eller om transport till stationen ordnas på egna vägar måste detta meddelas till amanuens eller kursledare!!

Vi hoppas att du kommer att få en fin minnesvärd kurs. Välkommen!

Notning vid Husö biologiska station

Uppdaterad 6.2.2019