Kirjoita tähän hakemasi!

Tervetuloa Astraan – Tulevaisuuden kohtaamispaikkaan Åbo Akademin kampuksella Turussa

Tervetuloa Astraan – Tulevaisuuden kohtaamispaikkaan Åbo Akademin kampuksella Turussa

Löydä Astra, uusi kohtaamispaikka Åbo Akademin kampuksella, joka on suunniteltu olemaan keskeinen kohtauspaikka opiskelijoille, henkilökunnalle ja kaikille, jotka etsivät inspiraatiota akateemisesta, taiteellisesta ja historiallisesta ympäristöstä. Ainutlaatuisen yhdistelmänsä ansiosta tieteestä, taiteesta, tapahtumista ja tiedeturismista Astra on enemmän kuin vain rakennus – se on innovaation ja kulttuurivaihdon voimanlähde.

Astra rakennetaan paikalle, jossa aiemmin sijaitsi Gadolinia-kokonaisuuteen kuuluva rakennus. Osa Gadolinian alkuperäisestä rakennuskannasta on suojeltu ja jää Akademin käyttöön.

Osallistu esittelytapahtumaamme, jossa Åbo Akademin kampuksen kehityksestä vastaava johtaja Ann Charlott Hästö ja Sigge Arkkitehtien Jouni Lehtonen syventyvät Astran taustalla olevaan prosessiin. He jakavat näkemyksensä siitä, miten Astra rakennuksena ja kohtaamispaikkana voi muovata Åbo Akademi ja sen yhteistyön yhteiskunnan kanssa tulevaisuutta. Tapahtuman avaa Åbo Akademin säätiötä edustava museojohtaja Teemu Kirjonen.

Älä missaa mahdollisuutta olla osa tätä jännittävää kehitystä. Tule ja inspiroidu!


Aika: klo. 11.00

Kesto: 45 minuuttia

Kieli: Osa ruotsiksi ja osa suomeksi

Paikka: Sibelius-museon etupiha. Huonon sään sattuessa tapahtuma pidetään sisätiloissa.

Liput: Ilmainen, ennakkoilmoittautumista ei vaadita.

Tapahtuma kuuluu Vanhankaupungin juhlan ohjelmaan 15.6. 2024