Kirjoita tähän hakemasi!

PALO workshop on survey experiments and public opinion research -työpaja

ke 24.4.2019 10.00–to 25.4.2019

Osallistuminen pitkäjänteisessä päätöksenteossa (PALO) -tutkimushanke järjestää 24.–25.4.2019 kysely- ja mielipidetutkimukseen keskittyvän työpajan Turussa. Tapahtumapaikkana on Åbo Akademin Arken-rakennuksen Armfelt-sali (Tehtaankatu 2).

Työpajassa tarkastellaan kokeellisten menetelmien mahdollisuuksia kansalaisten ja poliittisen eliitin käyttäytymisen tutkimuksessa. Tapahtuman pääpuhujat ovat Diana Mutz (University of Pennsylvania), Rune Slothuus (Aarhus University), Sofie Marien (University of Leuven) ja Patrik Öhberg (University of Gothenburg).

Tapahtuma on kaikille avoin. Työpajaan pyydetään ilmoittautumaan 15.4.2019 mennessä osoitteessa www.bit.ly/paloevent.

Tapahtuman ohjelma ja aikataulu löytyy osoitteesta http://paloresearch.fi/events/workshop-on-survey-experiments-and-public-opinion-research/.

Lisätietoja tapahtumasta antaa Lauri Rapeli, lauri.rapeli@abo.fi.

Kaikki tapahtumat