Kirjoita tähän hakemasi!

Konferenssi: Suomen malli murroksessa

Konferenssi: Suomen malli murroksessa

Tiede, talous ja työ, hallinto ja politiikka kohtaavat Turun yliopiston ja Åbo Akademin isännöimässä konferenssissa.

Konferenssi kokoaa politiikan ja talouden tutkijoita, yhteiskunnallisia vaikuttajia, yrityksiä ja eturyhmien edustajia, hallinnon ja median edustajia keskustelemaan ”Suomen mallista”, miten asiat valmistellaan ja päätetään Suomessa. Onko Suomi Kerho? Vai demokratian mallimaa? Konferenssi on ainutlaatuinen tilaisuus saada tuoreinta tietoa johtavilta asiantuntijoilta ja päättäjiltä.

Mukana ovat mm. Puhemies Matti Vanhanen, yliasiamies Jyrki Katainen, valtiosihteeri Martti Hetemäki, toimitusjohtaja Piia-Noora Kauppi, ylijohtaja Antti Neimala, yksikön päällikkö Niklas Wilhelmsson, toimitusjohtaja Suvi-Anne Siimes, johtaja Jaakko Kiander, puheenjohtaja Tuomo Yli-Huttula, puheenjohtaja Marjo Miettinen, johtaja Heli Puura, professorit Anu Kantola, Marko Joas, Hanna Wass, Markku Jokisipilä, Lauri Rapeli ja Niklas Jensen-Eriksen, työelämäprofessori Anders Blom, yliopistonlehtori Maiju Wuokko, erikoistutkija Kimmo Elo.

Samalla konferenssi kokoaa yhteen Eurooppa Foorumin järjestäjät ja valmistautuu kesän tapahtumaan. Konferenssin tiedeosuudesta ja tärkeimmistä puheenvuoroista tehdään julkaisu.

Konferenssin osanottajamaksu on 120€ (molemmat päivät) ja 70€ (yksi päivä). Osanottajamaksu kattaa kahvit, lounaat ja aineistot.

Ilmoittautuminen viimeistään 14.2.:

https://www.lyyti.fi/reg/Suomen_malli_murroksessa_konferenssi2020. (Ilmoittautuminen konferenssiin päättyy 14.2.2020.) Voit ilmoittautumisen yhteydessä varata myös majoituksen.

Lisätietoja ilmoittautumiseen ja majoitukseen liittyen antaa:

Aboa kongressi- ja tapahtumapalvelut
puh. 040 565 6716
info@aboaservices.fi

Lisätietoja ohjelmasta antaa:

Anders Blom, työelämäprofessori, valtiotieteiden tohtori, Turun yliopisto
puh. 0400 523 409
andblo@utu.fi

 

Tapahtuman www-osoite
https://sites.utu.fi/reglob/
Kaikki tapahtumat