Imagine! Tiede, tieto ja viisaus tulevaisuuden yliopistossa

• Stefan Ingves, Ruotsin valtiopankin Riksbankenin johtaja
  • Alf Rehn, Syddansk Universitetin professori
  • Göran Rosenberg, kirjailija ja toimittaja

Vuonna 2018 Åbo Akademi juhlii 100-vuotisjuhlaansa. Nämä 100 vuotta ovat sisältäneet monenlaisia saavutuksia, mutta myös myrskyisiä muutoksia – niin yliopistoissa instituutioina kuin käsityksissä tiedosta, jonka kanssa yliopistot työskentelevät. Tästä syystä juhlimme 100-vuotisjuhlaamme kuvittelemalla, imagine, mitä tulevat sata vuotta saattavat tuoda mukanaan. Suuntaamme katseemme tulevaisuuden tietotuotantoon ja tapoihin, joilla tiede voi ja tulee muuttumaan, sekä haastamme käsityksen yliopistosta.

Kutsutut ajattelijat, aktivistit ja päätöksentekijät tulevat jakamaan näkemyksensä tieteestä, tiedosta ja viisaudesta tulevaisuuden yliopistossa. Seminaarin kieli on englanti. Se on avoin yleisölle ja ilmainen. Ilmoittaudu tästä.

Åbo Akademi pidättää oikeuden muutoksiin ohjelmassa.

Tapahtuman www-osoite

Åbo Akademi