Kirjoita tähän hakemasi!

Symposium

Symposium

Vuosittainen BioCity Symposium järjestetään tänä vuonna 24.–25.8.2023 otsikolla Sculpting tissues – Cells matrix and forces. Tapahtuma järjestetään Mauno Koivisto -keskuksessa, BioCity-rakennuksessa. Rekisteröityminen symposiumiin on auki perjantaihin 11.8.2023 asti.

Vuodesta 1991 lähtien järjestetty BioCity Symposium on Turun bio- ja molekyylilääketieteilijöiden tärkein vuosittainen kokoontuminen. Puhujat ovat oman alansa kansainvälisiä huippututkijoita, ja tilaisuudet keräävät paikalle satoja osallistujia.

Tämän vuoden BioCity Symposiumissa keskitytään solujen ja niiden mikroympäristön väliseen vuorovaikutukseen terveiden kudosten rakentamiseksi, sekä siihen, kuinka säätelyhäiriöt lopulta johtavat sairauksiin. Symposiumin pääpuhuja on EMBOn johtaja Fiona Watt, jonka esitys kertoo ihmisihon kantasoluista ja niiden dynamiikasta.

Tutkijoita kutsutaan osallistumaan symposiumin posterinäyttelyyn ja rekisteröitymisen yhteydessä jättämään posterin abstraktin. Abstraktien viimeinen jättöpäivä on perjantai 9.6.2023 klo 16:00.

Abstraktien perusteella ohjelmatoimikunta kutsuu neljä tutkijaa pitämään lyhyen puheen symposiumissa. Viimeinen rekisteröitymispäivä symposiumiin on perjantaina 11.8.2022. Tpahtuma on osallistujille ilmainen.

 

Lisätietoa abstrakteista ja postereista:
https://biocityturku.fi/biocity-symposium/call-for-poster-abstracts/

Rekisteröityminen:
https://biocityturku.fi/biocity-symposium/registration/

 

Symposiumin järjestää BioCity Turku -organisaatio, jonka pääasiallisena tehtävänä on tukea biotieteiden ja molekyylitieteiden tutkimusta Turun yliopistossa ja Åbo Akademissa.

 

Lisätietoa tapahtumasta antaa:

Maija Lespinasse, BioCity Turun koordinaattori,
040 5658 654,
biocityturku@bioscience.fi