Kirjoita tähän hakemasi!

BioCity Student Symposium – Students are the Solution

Tänä vuonna Turun yliopiston ja Åbo Akademin jatko-opiskelijat järjestävät BioCity Student Symposiumin otsikolla Students are the Solution. Tapahtuma järjestetään paikan päällä vierailukeskus Joessa 24.8.2022 yhdessä InFLAMES-lippulaivan kanssa

Päivätapahtuman ohjelmassa on uraohjausta, tieteellisiä esityksiä ja motivaatiopuheenvuoroja. Aamupäivällä on kutsuttu puhumaan Turun yliopiston professori Lauri Nummenmaa ja Helsingin yliopiston apulaisporfessori Samuli Rautava, ja iltapäivällä vuorossa ovat Genentech-yhtiön tutkija Mary Keir sekä InFLAMES-lippulaivan työelämäprofessori Timo Veromaa.

Tapahtumaan rekisteröityminen sulkeutuu 10.8.2022 klo 23:59. Tapahtuma on suunnattu kaikille aiheesta kiinnostuneille jatko-opiskelijoille ja post.doc-tutkijoille ja on osallistujille maksuton.

Rekisteröityminen, abstraktin lähetys ja lisätietoja tapahtumasta.

Kaikki tapahtumat