Upplev din framtid som diplomingenjör

Du som är intresserad av teknik och naturvetenskaper, kom till Åbo lördagen den 18 januari 2020 och upplev din framtid som diplomingenjör på 12 timmar!

Under dagen får du delta i en utmanande tävling i datateknik och kemi- och processteknik, och kan vinna en iPhone, en Apple Watch eller en iPad! Du får höra om DI-studierna, bekanta dig med din framtida studiestad och träffa studerande och diplomingenjörer i arbetslivet och ställa frågor direkt till dem. Arrangören bjuder på övernattning, resor och måltider!

Upplev diplomingenjörsutbildningarna vid ÅA:s fakultet för naturvetenskaper och teknik samt studiestaden Åbo!

Testa din problemlösningsförmåga och ditt tekniska kunnande!

Träffa studerande och alumner och lär dig mera om studier och arbetsliv!

Vinn häftiga priser: iPhone, Apple Watch eller iPad och möjlighet till studieplats!

Anmäl dig senast 6.12.2019 via din lärare!

Frågor: Praktiska frågor riktas till marknadsföringskoordinator, eva-maria.kankainen@abo.fi, 050 471 2065, och frågor om tävlingen till akademilektor, tiina.saloranta-simell@abo.fi, 044 578 2814.

Ladda ned evenemangsflyern här (pdf).

Alla evenemang