Skriv här det du söker efter!

Haluatko pelastaa maailman?

Haluatko pelastaa maailman?

Och samma på svenska.

Tervetuloa tutustumaan Åbo Akademin kemianja prosessitekniikan opintoihin Svenska dagen!

Tiesitkö, että joka viides Åbo Akademin opiskelijoista on äidinkieleltään suomenkielinen? Jos luonnontieteet ja tekniikka kiinnostavat ja olet utelias kuulemaan, millaista olisi opiskella på svenska, tule mukaan! Pääset tutustumaan Åbo Akademin upouusiin laboratorio- ja opetustiloihin Aurumissa sekä historialliseen kampusalueeseen, joka sijaitsee aivan Turun tuomiokirkon kupeessa. 

Päivän aikana saat käsityksen kemian- ja prosessitekniikan diplomi-insinöörin opinnoista ja pääset kokemaan, miten huippuluokan laboratorioissa pelastetaan maailmaa. Tapaat opiskelijoita, alumneja ja opettajia, jotka jakavat tarinoitaan siitä, miksi he valitsivat Åbo Akademin, miten opinnot toisella kotimaisella sujuivat ja mitä hyötyä on opiskella ruotsiksi. 

Åbo Akademi korvaa halvimman joukkoliikennematkalipun hinnan niille, jotka matkustavat Föli-verkon ulkopuolelta. Korvausta haetaan tapahtuman ilmoittautumisen jälkeen. Lue lisää ilmoittautumislomakkeessa. 

Välkommen! 

Tapahtuma on suunnattu kolmannen vuoden lukiolaisille. Ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään 13.10.2023. 

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä 

 

Opiskelu muulla kuin omalla äidinkielellä vaatii hiukan rohkeutta heittäytyä pois omalta mukavuusalueelta, mutta juuri siellä, oman mukavuusalueen ulkopuolella, tapahtuu eniten uusia oivalluksia itsestä ja ympäröivästä maailmasta.

Hilla Pitkänen, kemian- ja prosessitekniikka

Haluatko tietää lisää kemian- ja prosessitekniikan opinnoista?