Skriv här det du söker efter!

Disputation i värme- och strömningsteknik

Disputation i värme- och strömningsteknik

Tid

fre 2.10.2020 13.15–17.00

MSc (Tech.) Mauricio Roche Tabata disputerar vid fakulteten för naturvetenskaper och teknik vid Åbo Akademi. Avhandlingen i värme- och strömningsteknik har titeln Modeling and Analysis of Blast Furnace Drainage.

Opponent är professor emeritus Rob Boom, TU Delft, Nederländerna, och kustos är professor Henrik Saxén, Åbo Akademi.

På grund av rådande omständigheter kan disputationen inte följas på plats och ställe, utan på distans via adressen: https://aboakademi.zoom.us/j/61796286743?pwd=T2JINnBVNnBoS3kvQTVzbXNFZEtGZz09

För att följa med disputationen behövs programvaran Zoom eller webbläsaren Google Chrome. Du behöver inte skapa ett Zoom-konto för att kunna följa med disputationen. Om du installerar appen deltar du genom att klicka på möteslänken varefter du bör tillåta att länken öppnas i Zoom-appen.

I slutet av tillställningen är det möjligt att ställa frågor. Har du en fråga kan du visa det genom funktionen ”Raise Hand”. Förbered dig gärna genom att ha en mikrofon installerad på din dator eller genom att ha frågan färdigt formulerad i ett textdokument på datorn därifrån du sedan kopierar in den i Zooms chattfunktion då du får tillstånd att ställa din fråga.

Alla evenemang