Skriv här det du söker efter!

Disputation i vårdvetenskap

Disputation i vårdvetenskap

Tid

fre 2.10.2020 12.15–16.00

PM Johanna Nordmyr disputerar vid fakulteten för pedagogik och välfärdsstudier vid Åbo Akademi. Avhandlingen i vårdvetenskap har titeln Problem gambling in a Nordic context – Moving from social factors to a psychosocial perspective.

Opponent är professor Søren Kristiansen, Aalborg Universitet, Danmark, och kustos är professor Lisbeth Fagerström, Åbo Akademi.

På grund av rådande omständigheter kan disputationen inte följas på plats och ställe, utan på distans via adressen: https://aboakademi.zoom.us/j/64502571915?pwd=R0J2K0NwTFZFbkhsazJOa2FYS1ZnUT09

För att följa med disputationen behövs programvaran Zoom eller webbläsaren Google Chrome. Du behöver inte skapa ett Zoom-konto för att kunna följa med disputationen. Om du installerar appen deltar du genom att klicka på möteslänken varefter du bör tillåta att länken öppnas i Zoom-appen.

I slutet av tillställningen är det möjligt att ställa frågor. Har du en fråga kan du visa det genom funktionen ”Raise Hand”. Förbered dig gärna genom att ha en mikrofon installerad på din dator eller genom att ha frågan färdigt formulerad i ett textdokument på datorn därifrån du sedan kopierar in den i Zooms chattfunktion då du får tillstånd att ställa din fråga.

Alla evenemang