Webbinarium

Aboa Tech Talks: Batteries Enabling a Sustainable Future

Aboa Tech Talks är en webbinarieserie med fokus på teknologi och hållbar utveckling som ordnas av högskolorna i Åbo. Aboa Tech Talks kommer att belysa ny teknologi och innovativ teknologisk forskning som kan erbjuda lösningar på vår tids komplexa globala utmaningar.

Webbinariet är kostnadsfritt och öppet för alla intresserade, inklusive representanter för näringsliv, myndigheter, tredje sektorn, forskare och studerande. Webbinariet hålls på engelska.

Klicka här för att delta.

09.00 Yagut Allahverdiyeva-Rinne, Åbo universitet, Welcome and Introduction

09.10 Pekka Peljo, Åbo universitet, Pathways towards designing flow batteries for sustainable stationary energy storage

09.30 Kirsi Jalkanen, Akkurate, Battery digitalization for remote diagnostics

09.50 Heikki Saariluoma, Åbo yrkeshögskola, Additive manufacturing of metallic thermal management components for Li-ion batteries

10.10 Johan Bobacka, Åbo Akademi, From lithium to sodium-ion batteries

De tidigare webbinarierna kan ses här.