Academill – En julgåva i toner

Academill - en julgåva i toner
Academill – en julgåva i toner
Livestreamad hälsnings- och önskekonsert med piano och sång från Academill
Sång: Mindy Svenlin
Piano: Albert Sahlström

Academill – en julgåva i toner

Tisdagen den 22 december mellan klockan 13.00 och 15.00 arrangeras Academill – en julgåva i toner via Zoom. Välkommen att avsluta höstterminen tillsammans med resten av fakulteten via en strömmad hälsnings- och önskekonsert med sång av Mindy Svenlin och piano av Albert Sahlström, live från Academill. Uppvakta dina kollegor med en hälsning och valfri sång från låtlistan.

Julhälsningen kommer läsas upp i samband med musikframförandet. Din hälsning kan sändas in på förhand via formulärlänken, eller bli skriven direkt live i chatrutan på Zoom.

Välkommen att delta under hela konserten, eller kika in i samband med luckor i ditt schema. Om du är ledig eller upptagen med andra uppgifter går också bra att ha igång Zoom-rummet i bakgrunden. Alla har möjlighet att lyssna till musiken i den form det passar dem. Logga in via Zoomlänken.

On Tuesday 22 December between 13.00 and 15.00 the faculty will arrange Academill –  a Christmas gift in tones via Zoom. Welcome to end the autumn semester together with the rest of the faculty via a streamed greeting and wish concert with vocals by Mindy Svenlin and piano by Albert Sahlström, live from Academill. Meet your colleagues with a greeting and optional song from the song list.

The Christmas greeting will be read out in connection with the music performance. Your greeting can be submitted in advance via the forms link, or be written directly live in the chat box on Zoom. Welcome to participate during the entire concert, or  connect within gaps in your schedule. If you are off duty or occupied with other assignments, it is also possible to only have the Zoom room running in the background. Everyone can listen to Christmas carols, in the way that pleases them. Enter via the Zoom-link below.

Please click the link below to join the webinar:

Låtlista

1. Julen är här
  2. Christmas lights (Coldplay)
  3. The Christmas Song (Chestnuts roasting)
  4. Härlig är jorden
  5. Giv mig ej glans, ej guld, ej prakt
  6. Himlen i min famn
  7. Jul, jul, strålande jul
  8. När det lider mot jul
  9. Mary did you know
  10. Koppången